Prima Pagina » Medicamente » Medicamente M » Medacter

Medacter

Prospect

Preparatul Medacter sub forma de 100 g crema contine: Miconazol nitrat 2 g. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica:

Miconazolul substanta activa din Medacter este un agent antifungic din grupa imidazolului, are actiune anticandidozica si contra microorganismelor gram pozitive. Activitatea sa antipruriginoasa este eficienta cu mult inainte de vindecarea finala.

Indicatii:

Vulvovaginite micotice (in general candidozice) suprainfectate sau nu cu bacili grampozitivi.

Mod de administrare:

Aplicatii intravaginale a 5 g Medacter in fiecare seara inainte de culcare, 14 seri consecutiv cu ajutorul aplicatorului.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la derivate de imidazol sau la oricare dintre excipientii utilizati.

Precautii:

Interactiuni medicamentoase: pH-ul acid favorizeaza multiplicarea Candidei si creeaza riscul de inactivare a cremei. Terapia se intrerupe in timpul menstruatiei.

Reactii adverse:

Foarte rar sunt posibile senzatii de usturime dupa prima aplicare a cremei. Simptomatologia dispare curand si terapia cu Medacter nu trebuie intrerupta. De asemenea, mai pot aparea, anemie hemolitica, scaderea numarului de eritrocite si leucocite, tulburari ale activitatii hepatice.

Pret:

Medacter crema vaginala 20mg/g cutie cu 1 tub x 78g crema vaginala prevazut cu un aplicator vaginal are un pret aproximativ de 21 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 11 ianuarie, 2012, 1:34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *