Prima Pagina » Medicamente » Medicamente M » Microser

Microser

Prospect

Compozitie:

Tablete: o tableta contine 8 mg betahistin dihidroclorid; excipienti: amidon 83 mg, celuloza microcristalina 82 mg, polividona 20 mg, silice 16 mg, talc 11 mg.
Picaturi: 100 ml de solutie contin 1,25 g betahistin dihidroclorid; excipienti: 1,5 g glicerol, 4,5 g alcool, 1,8 g glicina, 1,25 g zaharinat de sodiu, 0,15 g acid benzoic, 0,1 g edetat de sodiu, 0,05 g galat de propil, 0,8 g aroma de portocale, 79,1 ml apa distilata.

Indicatii:

Statusul patologic bazat pe deficit microcirculator la nivelul labirintului. In particular, in: toate sindroamele vertiginoase: artroza cervicala, de origine aterosclerotica, de cauza posttraumatica, postoperator, psihosomatic, esential, de diverse etiologii. Sindrom Mniere. Insuficienta circulatorie vertebro-bazilara. Datele raportate pana acum nu confirma faptul ca Microser ar exercita o actiune profilactica sau curativa in tratamentul tinitusului sau pierderii auzului din sindromul Mnire.

Administrare:

Tablete: 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, preferabil in timpul meselor. Picaturi: 16-32 de picaturi, diluate in putina apa, de 2-3 ori pe zi, in timpul meselor.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate dovedita fata de produs. Ulcer gastric in faza acuta. Feocromocitom. A nu se administra la copii si la femeile care alapteaza.

Precautii:

La pacientii cu antecedente de ulcer peptic, pentru a evita inrautatirea situatiei. La pacientii cu astm bronsic, Microser trebuie administrat numai sub supraveghere medicala. Folosirea Microser in timpul zilei nu afecteaza starea de vigilenta.Utilizarea in sarcina: La femeile gravide, medicamentul trebuie administrat numai in caz de stricta necesitate si numai sub directa supraveghere medicala.

Reactii adverse:

Ocazional greata, cefalee si manifestari de idiosincrazie.

Pret:

Microser comprimate 8 mg cutie cu 5 blistere de 10 comprimate este disponibil in farmacii la un pret mediu de 27 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 15 decembrie, 2019, 7:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *