Prima Pagina » Medicamente » Medicamente M » Miostin

Miostin

Prospect

Compozitie:

Un comprimat contine 15 mg bromura de neostigmina si excipienti (lactoza granulata in spray, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu).

Indicatii:

Miastenia gravis, atat ca test de diagnostic cat si tratament simptomatic. Antagonist al d-tubocurarinei si al derivatului sau metil. Ileus paralitic postoperator. Retentie urinara postoperatorie. Tulburari vasculare periferice (sindrom Raynaud, trombangeita obliteranta). Poliomielita si alte boli cu tulburari neuromusculare.

Adjuvant in: megacolon; hipertiroidism si miopie tireotoxica; migrene si prevenirea acceselor de tahicardie paroxistica; prevenirea trombozelor. Rinita atrofica.

Administrare:

Se administreaza la indicatia medicului,iar stabilirea dozelor cat si a intervalului dintre doze se face infunctie de raspunsul individual.

Contraindicatii:

Ileus mecanic, peritonita. Astm bronsic. Stari de bradicardie. Parkinsonism, miastenie congenitala. Este contraindicata asocierea cu acetilcolina sau alti esteri ai colinei.

Precautii:

Bradicardie. Epilepsie. Hipotensiune. Ulcer gastroduodenal.Se administreaza femeilor insarcinate numai daca este absolut necesar. in cazul mamelor care alapteaza, datorita potentialului crescut al efectelor adverse pentru fat, se va lua in discutie intreruperea alaptatului, in cazul in care administrarea medicamentului este importanta pentru mama.

Reactii adverse:

Crampe abdominale, spasme ale musculaturii striate, hipersalivatie, mioza, uneori chiar stari de colaps. Toate aceste simptome pot fi prevenite si evitate prin administrare de 0,6 mg atropina sulfurica.

Pret:

Miostin 0,5 mg/ml solutie injectabila  cutie cu 5 fiole din sticla incolora prevazute cu inel de rupere sau cu punct de rupere de 1 ml este disponibil in farmacii la un pret mediu de 7 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 20 noiembrie, 2019, 3:12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *