Prima Pagina » Medicamente » Medicamente N » Neuromultivit

Neuromultivit

Prospect

Un comprimat filmat de Neuromultivit contine ca substanta activa clorhidtrat de tiamina (vitamina B1)- 100 mg, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) 200 mg, ciancobalamina (vitamina B12) 0,24 mg si excipienti: nucleu – celuloza micrucristalina, stearat de magneziu, polividona; film Macrogol 6000, dioxid de titan (E171), hidroxipropilmetilceluloza, poliacrilat dispersie 30%.

Indicatii:

Neuromultivit este indicat in ca tratament adjuvant in polineuropatii de diverse etiologii, nevrita si nevralgie, nevrita radiculara aparuta ca urmare a bolii degenerative a maduvei spinarii, durere si hipomotilitate cervical datorate iritarii plexului nervos cervical, nevralgie intercostala, nevralgie de trigemen, ischialgie, sindrom Umar-mana, sindrom Lombar, sindrom Cervical, pareza pe nerv facial.

Dozaj:

1 comprimat de 3 ori pe zi.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la tiamina, piridoxina, ciancobalamina sau oricare dintre excipientii produsului. Sarcina si alaptare.

Reactii adverse:

Greata, cefalee, ameteli. Rar hipersensibilitate la nivel cutanat.

Pret:

  • Neuromultivit cutie cu un blister de 20 comprimate filmate are un pret aproximativ de 12 lei;
  • Neuromultivit cutie cu 100 comprimate filmate costa 45 de lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 9 septembrie, 2011, 3:33

22 Discutii la Neuromultivit

  1. Valentin 09/09/2013 at 07:52

    Am urmat tratament cu neuromultivit fara indrumarea medicului,timp de 4 saptamani.Pot continua tratamentul? P.S Ma simt foarte bine.(Am urmat tratamentul ca urmare a consumului de alcool)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *