Prima Pagina » Medicamente » Medicamente P » Piracetam

Piracetam

Prospect

Preparatul Piracetam se prezinta sub forma de comprimate continand piracetam 400 mg.

Actiune farmacoterapeutica:

Medicament nootrop, favorizeaza procesele mintale si protejeaza neuronii cerebrali fata de agresiuni.

Indicatii:

Infarct cerebral constituit, sechele de accidente cerebro-vasculare, sindroame posttraumatisme si dupa interventii chirurgicale craniene, stari de precoma si coma; involutie intelectuala la batrani, tulburari de comportament in epilepsie, sechele psiho-afective ale encefalopatiilor, vertije de origine centrala; tulburari neuropsihice ale alcoolismului cronic, sindrom de abstinenta la alcoolici, delirium tremens; intarziere psihica, tulburari de comportament si adaptare la copii.

Contraindicatii:

Insuficienta renala severa; prudenta sau se evita in primul trimestru de sarcina; prudenta la epileptici si in insuficienta renala moderata (doze mai mici).

Reactii adverse:

Ocazional fenomene minore de excitatie psihomotorie, insomnie, agresivitate, stimulare sexuala; este posibila favorizarea descarcarilor epileptogene; mai rar greata, voma, diaree, gastralgii.

Mod de administrare:

Adulti: cate 2 comprimate (800 mg) de 3 ori/zi (in cure de 4-6 saptamani sau mai mult in afectiunile cronice). Copii: cate 1 comprimat de 3 ori/zi.

Pret:

  • Piracetam 800 mg 20 de comprimate filmate cutie cu 2 blistere a 10 comprimate are un pret aproximativ de 8 lei;
  • Piracetam fiole cutie cu 5 fiole costa 7 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: joi, 8 septembrie, 2011, 10:26

Un comenentariu la Piracetam

  1. parcu ioana 20/03/2013 at 09:48

    va rog sa-mi spune-ti daca tratamentul cu lecitina de la doppelhertz 2 tb/zi +piracetam 2 tb/zi + memo plus 3tb/zi m-ar ajuta la un examen in maxim 2 saptamani, as putea acumula ce am de invatat?rog raspunsul cat s-ar putea de repede
    Multumesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *