Prima Pagina » Medicamente » Medicamente S » Sanzyme

Sanzyme

Prospect

SIROP SANZYME 120ml

Preparatul este o combinatie echilibrata de enzime digestive specifice, foarte util in calmarea simptomelor tulburarilor digestive la copiii mici si in sarcina, adulti, malabsorbtii.

Recomandari

SanzymeProdusul este o combinatie echilibrata de enzime digestive cu actiuni specifice, contribuind la realizarea unei digestii complete a componentelor alimentare (proteine, glucide, lipide si fibre vegetale). Contine papaina si pepsina, doua enzime proteolitice, asociate cu Sanzyme 2000 ( complex multienzimatic ce contine proteaze , amilaze , lipaze , celulaze si alte enzime ). Toate aceste enzime actioneaza asupra alimentelor ajunse in tractul gastrointestinal, transformandu-le in componente usor digerabile si absorbabile .

Astfel, produsul se poate utiliza cand se urmareste realizarea unei digestii complete, precum si in cazul deficitelor enzimatice (manifestate prin intoleranta la lipide, proteine sau glucide).  Datorita formulei tampon, enzimele din acest produs isi pastreaza eficienta in totalitate si nemodificata in timp.

In plus, formula fara alcool face ca acest sirop sa fie un produs sigur pentru administrarea la copii si in timpul sarcinii. Este un supliment cu enzime pentru toate varstele, in special pentru persoanele cu digestie dificila, inclusiv in timpul sarcinii sau copii. Produsul este benefic in caz de scadere a apetitului si in cazul unor excese alimentare, contribuind la o buna digestie.

SANZYME sirop (Sanzyme 2000) = complex multienzimatic (produs prin fermentatie intr-un mediu vegetal) continind peste 30 de enzime diferite:

 • amilaze (componenta principala, respectiv 90% din complexul Sanzyme 2000);
 • proteaze (a doua componenta ca pondere);
 • lipaze ;
 • celulaze;
 • pectinaze;
 • fosfataze;
 • ribonucleaze, etc.

Compozitie

O lingurita de sirop (5 ml) contine:
-Papaina…………………………………………………………………..80 mg
-Pepsina……………………………………………………………………40 mg
-Sanzyme 2000…………………………………………………………..10 mg

-O lingura de sirop (15 ml) contine:
-Papaina…………………………………………………………………240 mg
-Pepsina………………………………………………………………….120 mg
-Sanzyme 2000……………………………………………………………30 mg

Contine atat alfa-amilaze cat si beta-amilaze. Contine proteaze alcaline, neutre si acide. Complex enzimatic caracterizat printr-o buna termostabilitate. SANZYME sirop actioneaza fara alterarea florei saprofite intestinale. SANZYME isi mentine activitatea enzimatica la diferite valori ale pH-ului

Astfel, SANZYME Sirop poate fi utilizat cand se urmareste realizarea unei digestii complete precum si in cazul deficitelor enzimatice (manifestate prin intoleranta la lipide, proteine sau glucide). Datorita formulei fara alcool, SANZYME Sirop este un produs sigur pentru administrarea in tulburarile digestive aparute si la COPIII MICI, precum si in timpul SARCINII.

Indicatii

Sustine eficient realizarea unei digestii complete a componentelor alimentare (proteine, glucide, lipide si fibre vegetale). Aceste enzime actioneaza similar cu enzimele digestive care se gasesc in mod normal in tractul digestiv uman, respectand intocmai digestia fiziologica, transformand alimentele in componente usor digerabile si absorbabile.

Sindroame de malabsorbtie, insotite de deficit de crestere si dezvoltare la copii. Sindroame dispeptice aparute la toate grupele de varsta (ca supliment cu enzime digestive si la noi-nascuti prematuri, dismaturi, la persoanele cu digestie dificila).

Tulburari digestive aparute dupa tratamente cu antibiotice cu spectru larg, rezectii intestinale, radioterapie abdominala. Infectia cu virus urlian (OREION/PAROTIDITA EPIDEMICA). Status post-diaree. Apetit scazut.

Administrare

 • Copii sub 1 an = 8-15 picaturi x 3/zi, in timpul meselor sau imediat dupa masa.
 • Copii 1-3 ani = 2ml x 3/zi, in timpul sau imediat dupa masa.
 • Copii peste 3 ani = 1 lingurita (5ml) x 3/zi, in timpul sau imediat dupa mese.
 • Copii peste 12 ani si adulti = 1 lingura (10ml) x 3/zi in timpul sau imediat dupa mese.
 • In cazul gravidelor, se va administra numai la recomandarea medicului.

Precautii

Gastrite si ulcer gastro-duodenal/intestinal.

Contraindicatii

Diabet, pancreatita acuta, intoleranta la unul din produse.

Prezentare

Flacon cu 120 ml sirop. Gust placut (sucroza, aroma naturala de capsuni). Fara alcool, conservanti, coloranti.

Pret

Sanzyme flacon cu 120 ml sirop este disponibil in farmacii la un pret mediu de 18 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 16 ianuarie, 2013, 15:15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *