Prima Pagina » Medicamente » Medicamente S » Sedatif PC

Sedatif PC

Prospect

Compozitie si Mod de Prezentare:

Aconitum mapellus 6CH, belladona 6CH, calendula officinalis 6CH, abrus precatorius 6CH, chelidonium majus 6CH, viburnum opulus 6CH, in parti egale a 0.5 mg.

Cutie cu 2 blistere a 40 comprimate. Medicamentul se poate elibera fara prescriptie medicala, pretul aproximativ este de 10 lei.

Indicatii:

Sedatif PC este indicat in stari de anxietate si de emotivitate, iritabilititate, tulburari de somn, in special la pacientii surmenati, copii agitati si persoane varstnice. Datorita compozitiei sale homeopatice SÉDATIF PC poate fi administrat atat copiilor, cat si adultilor. SEDATIF PC nu prezinta efecte secundare (in special somnolenta) si nu exista contraindicatii. SÉDATIF PC nu afecteaza vigilenta, prin urmare poate fi folosit de catre persoanele care conduc vehicule sau folosesc utilaje.

Administrare:

2 comprimate de 3 ori pe zi, supte sau zdrobite in putina apa. La nevoie se pot administra mai frecvent. In cazul tulburarilor de somn: luati  medicamentele regulat in timpul zilei si seara inainte de culcare. Comprimatele au un gust usor dulce.

Pret:

Sedatif PC este disponibil in farmacii la un pret mediu de 13 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 23 noiembrie, 2011, 18:24

Un comenentariu la Sedatif PC

  1. rodica 01/11/2017 at 20:13

    daca vreau sa cumpar cum se poate

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *