Prima Pagina » Medicamente » Medicamente S » Spasmomen

Spasmomen

Prospect

Compozitie:

Spasmomen (bromura de otiloniu) este un compus original. Are actiune antispastica intensa si selectiva pe musculatura neteda a tractului digestiv. Este indicat in toate tipurile de stari spastice sau hiperkinetice datorate unei contractii patologice a fibrelor musculaturii netede de la nivelul tractului digestiv.

Actiune:

Este un antagonist de calciu cu efect miolitic direct, care este in inicat in diskineziile functionale si conditiile spastice de la nivelul aparatului digestiv (sdr de colon iritabil) si ca premedicatie in caz de efectuare a endoscopiei.

Administrare:

1 comprimat filmat de 2-3 ori pe zi conform cu recomandarea medicului.

Indicatii:

Afectiuni spastice ale tractului gastrointestinal (sindrom de colon iritabil, gastrite, gastroduodenite, enterite, esofagite). Pregatirea pacientului pentru investigatii endoscopice.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate cunoscuta la medicament.

Masuri de precautie:

Se recomanda administrarea cu prudenta la pacienti cu glaucom, hipertrofie de prostata, stenoza pilorica. Sarcina si alaptare: desi nu s-au observat efecte embriotoxice, teratogene sau mutagene in studiile efectuate pe animale, se recomanda administrarea cu prudenta si numai sub supraveghere medicala stricta la gravide si in perioda de alaptare

Interactiuni:

Nu s-au raportat.

Supradozare:

In studiile efectuate pe animale nu s-au inregistrat efecte toxice specifice supradozarii. De aceea, in cazul supradozarii este recomandata o terapie simptomatica de sustinere.

Efecte asupra abilitatii de a conduce autovehicule sau de a manipula utilaje: Nu se cunosc.

Incompatibilitati: Nu s-au raportat.

Pret:

Spasmomen 40 mg comprimate filmate cutie cu 3 blistere PVC-PVDC/Al de 10 comprimate este disponibil in farmacii la un pret mediu de 34 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 3 decembrie, 2019, 5:19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *