Prima Pagina » Stiri » Tratament miraculos al cancerului

Tratament miraculos al cancerului

Substanta cu toxicitate redusa, ieftina, formata din molecule mici, sare incolora si inodora: acesta este diclor-acetatul de sodiu. Cercetatorii de la Universitatea Alberta, Canada, sunt convinsi ca in curand aceasta substanta va fi folosita cu succes pe scara larga in tratamentul eficace al cancerului.

Profesorul Dr. Evangelos Michelachis si colegii sai a aratat si dovedit ca aceasta substanta produce regresie severa in majoritatea formelor de cancer.  Cu decenii in urma, medicii fiziologi din lumea intreaga au inceput sa foloseasca diclor-acetatul de sodiu pentru reabilitarea disfunctiilor metabolice cauzate de malformatii si regresii mitocondriale.

Mitocondriile – organe celulare producatoare de energie – au fost corelate inca din anii ’30 cu cancerul, cind cercetatorii au observat ca acestea prezinta disfunctii severe in prezenta cancerului.
Pina recent, cercetatorii biologi au fost de parere ca mitocondriile afectate de cancer sint permanent deteriorate, aceasta stare fiind rezultatul si nu cauza cancerului.  Prof. Dr. Michelachis a pus sub semnul intrebarii acest punct de vedere, si a lansat cercetari mai profunde. Rezultatele au fost surprinzatoare!  Prof. Michelachis si colegii sai au observat ca diclor-acetatul de sodiu normalizeaza functiile mitocondriale, dovedind ca aceste functii sint dezactivate in urma cancerului, ele nefiind „ab ovo“ deteriorate. Reactivarea functiilor mitocondriale are ca urmare o regresie semnificativa a tumorilor canceroase, celulele normale, necanceroase, raminind neafectate de tratament.

Este cunoscut faptul, ca tratamentul chemoterapeutic afecteaza grav si celulele sanatoase, pentru ele acest fel de „tratament“ fiind o otrava puternica..  „Am ajuns la concluzia, ca diclor-acetatul de sodiu actioneaza selectiv asupra celulelor canceroase. Acesta ataca procese fundamentale, unice in dezvoltarea canceroasa“ – spune Dr. Michelachis.

„Celulele canceroase suprima functiile mitocondriilor proprii, ceeace altereaza metabolismul lor. Acest fenomen ofera un avantaj esential in dezvoltarea ulterioara a cancerului. Deoarece mitocondriile controleaza apoptoza(moartea celulara), celulele canceroase cistiga rezistenta fata de apoptoza: acestea nu mor de indata ce metabolismul lor este deteriorat.

Aici intervine insa diclor-acetatul de sodiu, care revitalizeaza functiile pierdute, restaureaza apoptoza.  Interesant si totodata palpitant este faptul ca acest compus chimic este in stare sa trateze o larga varietate de boli canceroase, deoarece toate formele de cancer suprima functiile mitocondriale; de fapt, tocmai datorita aceastui fenomen cancerul poate fi detectat prin metode tomografice PET(positron emission tomography) care descopera profile metabolice alterate si le compara cu cele nealterate.“ – adauga Dr.Michelachis.

Incurajator este si faptul ca, fiind alcatuit din molecule mici, acest compus chimic este absorbit usor si repede de organism, unde se raspindeste rapid, ajungind chiar si in acele regiuni, unde alte medicamente mai complexe nu pot patrunde, facind posibil si tratamentul cancerului cerebral spre exemplu.  De asemenea, fiind utilizat deja de citeva decenii in reabilitarea disfunctiilor metabolice, toxicitatea foarte redusa a diclor-acetatului de sodiu a fost amplu documentata.

Diclor-acetatul de sodiu nu este un produs patentat sau marca inregistrata, nu constituie proprietatea exclusiva vreunei companii farmaceutice, fapt ce ofera posibilitatea unui tratament ieftin – si pina in prezent, cel mai efectiv – al cancerului.  Cercetarile profesorului dr. Michelachis continua sub egida CIHR (Canadian Institutes for Health Research), Canadian Foundation for Innovation, programul Canada Research Chairs si Alberta Heritage Foundation for Medical Research.

Deoarece rezultatele in acest domeniu sint proaspete, acest tratament inovativ al cancerului este actualmente putin cunoscut atit pe plan mondial, cit si la noi.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 24 august, 2018, 6:31

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *