Prima Pagina » Medicamente » Medicamente T » Troxerutin MK, gel

Troxerutin MK, gel

Prospect

Troxerutin MK, gel este singura substanta cu actiune venotonica si protectoare vasculara eficienta la administrare topica; aceasta eficienta deriva si din faptul ca la administrare locala se manifesta si actiunea antiinflamatoare marcata care contribuie la atenuarea rapida a simptomelor ce insotesc afectiunile inflamatorii venoase (varice, hemoroizi).

Forma farmaceutica de gel permite administrarea rapida fara a mai masa locul aplicarii, lucru benefic mai ales in cazul afectiunilor la care durerea intensa nu permite masajul.

Compozitie:

Troxerutin 2%.

Indicatii terapeutice:

  • insuficienta venoasa cronica, tromboflebita superficiala, sindrom posttromoflebitic, hemoroizi;
  • profilactic si curativ al varicelor;
  • dureri postfleboscleroza;
  • tulburari ale circulatiei sanguine periferice (fragilitate capilara, hematoame), edeme si dureri de origine traumatica.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la troxerutin, la alte rutozide sau la excipientii medicamentului.

Doze si mod de administrare:

Troxerutin MK gel se aplica de 2 ori pe zi la nivelul zonei cutanate, masandu-se usor pana ce se absoarbe la nivel cutanat. Daca este cazul, Troxerutin MK gel se poate aplica sub bandaje elastice si ocluzive.

Forma de prezentare:

Cutie cu un tub din a 45 g gel.

Pret:

Troxerutin MK, gel este disponibil in farmacii la un pret mediu de 14 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: luni, 5 decembrie, 2011, 19:34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *