Prima Pagina » Medicamente » Medicamente U » Uriclar

Uriclar

Prospect

Compozitie:

Fiecare capsula de Uriclar contine: Alpha-pinene 24,8mg, Beta-pinene 6,2 mg, Camphene 15 mg, Borneol 10 mg, Anethol 4 mg, Fenchone 4 mg, Cineol 3 mg, excipient Olive Oil (pana la 100 mg).

Prezentare:

36 capsule

Proprietati:

URICLAR este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica de terpene naturale purificate cu efect benefic in afectiunile urinare. Terpenele din preparatul URICLAR se elimina prin urina sub forma de glucunoride care stabilizeaza coloidele urinare, cresc solubilitatea sarurilor de calciu, si ajuta la eliminarea calculilor urinari. De asemenea, URICLAR are efect diuretic (prin cresterea fluxului sangvin renal), antiinflamator si antispastic asupra tractului urinar. Efectul diuretic ajuta la eliminarea calculilor urinari (prin efectul “de spalare”), efectul antiinflamator si antiseptic reduc inflamatia si spasmul mucoasei urinare, determinate de prezenta calculilor, facilitand astfel eliminarea calculilor si reducand simptomele dureroase asociate.

Studiile clinice arata ca aceasta combinatie de terpene din compozitia URICLAR este cel mai eficient tratament profilactic impotriva formarii litiazei urinare cu o rata de succes de prevenire a recidivei litiazei urinare de 95%. Imbatabil in litiaza urinara, impiedica formarea calculilor, are efect antiinflamator, antispastic, stabilizeaza coloidele urinare si creste fluxul sangvin renal.

Indicatii:

  • profilaxia si tratamentul urolitiazei, nefrolitiazei;
  • dizolvarea si eliminarea calculilor urinari;
  • in tratamentul pre- si post – operator al afectiunilor urologice;
  • infectii urinare subacute sau cronice;
  • colica renala, disurie (disconfort la urinare);
  • imbunatatirea functiei renale.

Administrare:

Ca supliment alimentar 1-2 capsule de trei ori/zi inainte de mese. In colicile renale doza poate fi crescuta la 2-3 capsule de 4-5 ori/zi.

Pret:

Uriclar este disponibil in farmacii la un pret mediu de 20 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 16 ianuarie, 2019, 17:36

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *